sâmbătă, 1 mai 2010

Zi trista

Azi a fost o zi cam nashpa. Mie cand mi se intampla chestii urate, pe moment nu am nimic, dar dupa o zi doua ma loveste depresia. Si cum ieri ne-au napadit hotii, nu stiu daca ar fi cineva bine dispus dupa asa eveniment. Te face sa te intrebi cu ce ai gresit de ai fost tu cel ales. Coincidenta sau nu, multa lume mi-a recomandat un documentar "The Secret". Nu stiam ce contine si aseara m-am uitat la el. In mare n-ar fi bine de povestit pentru ca este un documentar ce trebuie vazut ca sa intelegi mai bine ce vrea sa te invete. Ideea ar fi ca in viata trebuie sa te lasi dus de vant si sa actionezi dupa cum iti dicteaza intuitia. Si cel mai important este ca nu trebuie niciodata sa incetezi sa visezi si sa-ti doresti chestii.
Poate dupa ce-mi trece deprimarea poate incep sa-mi doresc iar diverse chestii: rochii, parfumuri, pantofi. Ca pana acum mi-era cam frica sa-mi tot doresc chestii din astea.

9 comentarii:

angela tocilă spunea...

Drăguţa mea, nimic nu e întîmplător, ştii?

Claudia spunea...

sa stii ca... de-aia ti-am spus azi chestia aia. ciudat nu?

angela tocilă spunea...

Nu e deloc ciudat, totul îşi urmează cursul firesc

Claudia spunea...

Pai da, si de azi ar cam trebui sa-mi fac putina ordine in ganduri si sa nu mai gandesc atata. Cam greu... intuitiv, mereu am incercat sa gandesc asa. Dar dupa o vreme mi se parea ca sunt inconstienta ca nu ma gandesc mai mult la viitor...

Brosu Constantin spunea...

Mmmmm....
Legea atractiei... suntem produsul gandurilor noastre...
Se pare ca este o lege universala pe care cu greu vrem sa o acceptam. Culmea este ca ea functioneaza fie ca o credem sau nu. Asta o face sa fie "lege".
Deprimarea nu trece cu "poate", ea trece doar daca iti schimbi gandurile.
Pentru ca sa treaca mai repede mai vizioneaza inca odata filmul, ajuta.

silavaracald spunea...

Bine le zice nenea ăsta.
Sau, cu alte cuvinte, suntem ceea ce gândim. Aşa că: "Capul sus, burta înainte, vorba lui Lenin!" (Aşa ne zicea un asistent de-l nostru, la facultate! :) )
Da, e neplăcut să te calce hoţii. Şi nu doar că-ţi fură lucrurile pentru care tu ai muncit, ci ideea că te înşeală şi-ţi violează sanctuarul e mai degrabă supărătoare. Încearcă să gândeşti pozitiv în momentul ăsta, spunându-ţi că nu merită să te ataşezi de lucrurile lumeşti, şi că, la urma urmei, ăla/ăia s-au încărcat de păcate furându-te.Şi, oricum, nu vor avea parte de bucurii în urma actului ăsta... chiar dacă pentru moment, valorificându-le li se pare că s-au mai îmbogăţit un strop.
Asta nu înseamnă că de acum nu trebuie să mai fii prudentă. :)

Claudia spunea...

eh, aveti voi dreptate! mai ales ca de ceva vreme sunt cam intoarsa pe dos.
constantin, o sa-ti urmez sfatul fiindca oricum mai voiam sa-l mai vad odata, ca sa-mi fac o ordine in idei.
melami draga, cred ca am cam cautat-o si noi, ca daca cineva tot incearca si nu reuseste, pana la urma, cand lasi garda jos, te prinde.
nu-mi pare rau de lucruri, imi cam pare rau de situatie...
eh, mi-am si revenit, nu mai am nimica. viata merge inainte...

georgiana spunea...

am vazut "The secret" acum 2 ani şi l-am revăzut recent. Ţin minte ce zic ăia acolo doar 2 zile :)) Şi când te gândeşti că eu tocmai făceam glume la Melami acasă cum c-aş veni la voi la furat dacă toţi aveţi cîini blânduţi... hmm

Claudia spunea...

=)) vezi georgi!
acuma de-a seriosul, sa stii ca ne face foarte bine sa glumim si sa radem. deh, legea atractiei...