luni, 24 mai 2010

PREMIU

Azi am descoperit cu placere ca am primit un premiu de la Angela, al carui blog trebuie neaparat citit pentru ca , dupa cum cel mai bine spune Giana, este o tipa faina de tot. Prima oara cand am descoperit-o pe Angela, am ramas lipita de blogul ei pana la 4 dimineata. Sper sa reusesc sa-i citesc si cartea, care din motive de editura condusa de persoane fara prea multa minte, nu a ajuns inca in posesia mea. In consecinta vreau sa scot in evidenta ca daca am primit acest premiu de la ea, inseamna am in posesie un premiu foarte valoros. Il dau si eu mai departe altor persoane la care tin foarte mult  Ella, Melami, Minoki , Alisa, Klausen, Savu si Anducu (n-ar fi lipsit Giana dar cred ca s-a saturat de cate ori l-a primit). Va pup!


5 comentarii:

angela tocilă spunea...

Ancuţo, nu mă mai lăuda atîta, că mi se urcă la cap :))
Am sunat iar la editură, s-au scuzat, jenat etc... şi au promis (din nou) că se rezolvă. Îmi pare rău că nu mai am eu acasă cîteva exemplare să vi le trimit, dar le-am dat cuiva să le vîndă şi mi le-a rătăcit pe toate, iar eu încă mai sper să le găsească.
Mulţumesc pentru rîndurile de mai sus şi sper să le merit :)

Claudia spunea...

angela :-*. laudele trebuie date intotdeauna persoanelor care le merita, eu asa cred :-*

silavaracald spunea...

Mulţumesc mult că te-ai gândit la mine!
Încerc cumva să-ţi întorc gestul frumos! :)

Claudia spunea...

melami, sa nu faci asta! ai facut o groaza de gesturi frumoase cu mine (poate crezi ca n-am observat :-* )

georgiana spunea...

Multam' fain Anco! Esti o scumpica, iar faptul ca mi-am regasit numele de 2 ori aici deja ma face sa ma simt o importanta! Sa ai o saptamana plina de frumos! :*