miercuri, 12 mai 2010

Nashpa (2)

Tocmai am reinstalat sistemul de operare de trei ori. N-are rost sa dau detalii ce si cum, am avut motivele mele sa fac asta. Oricum, horoscopul citit ieri, daca se rezuma doar la bagatele de genul asta, apoi nu am de ce sa-mi fac griji. Momentan, din cauza ca am o placa de baza mai noua dar mai proasta, si din cauza si a unui conflict de intreruperi pe care n-am putere si chef sa-l rezolv, mi se restarteaza calculatorul cam la 15 minute sau chiar mai des. Sonorul nu merge nici ala, nici un program nu e instalat si ce-i mai rau este ca nimeni nu pare dispus sa vina sa rezolve toate problemele astea ca sa nu-mi mai bat eu capul.
G cel mare imi tine isonul si canta trist la pian o melodie noua primita la scoala, Saint Louise en L'ile.
Daca-mi pun o visinata pot lejer sa ma simt ca intr-un bar in care sunt singura clienta. Doar eu si pianistul...

5 comentarii:

Virtualkid spunea...

bine ca exista un pian!

minoki spunea...

Dar imaginea pe care o descrii e super. Numai ca esti tare necajita. Si observ tot mai des asta in ultima vreme in ceea ce postezi. Pe celalat blog mi-ai dat impresia unei femei optimiste.Sper sa nu ma fi inselat.

Claudia spunea...

da, virtualkid, pianul si cel care stie sa cante la el... (ca eu nu stiu :) )
eh, minoki. cred ca explicatia (mi-o dau de-abia acuma) este intr-una din postarile tale cand femeile o iau razna ... o mai iau si eu razna un pic atunci cand toate parca vor cu tot dinadinsul sa-mi stea impotriva si cand toti oamenii care ma inconjoara sunt chiar si mai amarati decat mine... imi revin eu... (incerc sa aplic legea atractiei, dar cred ca nu-mi reuseste prea bine :)) ) te pup...

EllA spunea...

Termina cu prostiile? Acestea sunt probleme? Se cunoaste ca nu am mai vorbit de ceva vreme....
Cand ne vedem, te trag de urechi .... chiar daca esti mai .... :)) in etate :)) ...

Pot sa vine si eu cu tine?...in bar?....dar o sa beau doar apa :))

Claudia spunea...

pai sa vedem... tocmai mi-a venit iar somatie ca n-am platit impozitul forfetar (partea proasta e ca de fapt l-am platit si mai mult ca sigur banii au intrat cine stie unde si cine stie cand o sa mi se compenseze suma si am impresia ca o sa primesc o vizita de necurtoazie daca am soldul fisei cu minus). r mi-a schimbat placa la calc cu una mai proasta care nu are sunetul in regula, asa ca adio filme si muzica si youtube, o perioada. partea si mai proasta este ca tot exista un conflict de intreruperi si se mai restarteaza cand mi-e lumea mai draga si cand n-am apucat sa salvez. maica-mea a cazut alergand niste pui in gradina si a facut entorsa la picior. asta ar cam fi o problema cu coboratul si urcatul la puii care trebuie hraniti is eu nu pot sa dau fuga in fiecare zi 70 de km. mai am cateva maruntisuri da nu merita osteneala. stiu ca toate astea sunt maruntisuri dar adunate ma sacaie.
partea buna este ca-mi bag piciorul in ea de situatie si tot imi fac timp sa-l duc pe A cel mic in parc cu rolele si sa zburam ca gandul impreuna... asta compenseaza restul de mai sus :))