marți, 25 mai 2010

My Way

Bineinteles ca totul este in interior. Starea mea de spirit de azi se potriveste cu melodia de mai jos. Si asta pentru ca afurisitul de laptop s-a stricat si am ajuns sa ne batem pe vechitura asta de calculator. De fapt nu se bate nimeni pentru ca m-am dat la o parte si singura, deoarece dpdv astrologic nu obtin castig de cauza la nici o cearta, asa ca nu are rost sa consum energie degeaba. Plus ca nici nu prea as avea dreptate, intrucat R the hulk chiar avea treburi serioase la calculator. Si intotdeauna cand m-am opus sortii fara sa am dreptate, am pierdut. Ma las dusa de vant si in gandul meu cantam My Way si pe dinafara trelalaiam zanbitoare prin casa, gasindu-mi de lucru... Asta pana cand baietii m-au anuntat ca la televizor se da Friends.
Serialul asta este unul dintre toate sitcom-urile cele mai bune pe care le-am vazut vreodata si las totul balta ca sa-l vizionez, indiferent ce fac si unde sunt. Bineinteles ca nu conteaza nici cd-urile pe care le am cu sus numitul serial si ale caror replici le stiu aproape pe dinafara.

7 comentarii:

georgiana spunea...

Ancutzo, imi pare rau ca ai problemute, dar banuiesc ca'i chestiune de timp si c'ai dus laptop'ul la "doctor"! Hai te pup si fruntea sus!

Mariean Viorel spunea...

Ar mai merge "run to the hills" de la Iron Maiden si in completare "Lonely Day" de la SOAD.
ZAMBESTE,MAINE VA FI MAI RAU! Bine ca nu:IMPOSIBIL.

silavaracald spunea...

Compatimesc cu tine la faza asta cu un singur computer la doi oameni...
Lasa ca va descurcati voi pana la urma, doar nu v-oti lua la poceala din cauza asta! :D

angela tocilă spunea...

Ha! Eu nu mă dau dusă cu una cu două de la calculator şi sunt fan Seinfeld :)

Claudia spunea...

georgi, saracul laptop este bolnav de ceva vreme si cred ca ar trebui sa-i punem cruce ;)
viorel, esti un scump! mersi de alternative ca totusi as lua-o razna daca as canta doar my way :))
melami, stiu ca tu mma intelegi ca treci prin aceleasi suplicii. la pocelala l-as lua eu, dar cum este cam maricel, imi urmez instinctele si doar imi imaginez poceala ;))
angela, m-am uitat si la seinfeld de l-am invatat si pe ala pe dinafara. imi place grozav de tare episodul ala cand merge george la masaj (m-a durut burta rau de la cat am ras... si nu numai ;) ).
oricum, tu esti mai fresh ca mine, normal ca nu te lasi dusa cu una cu doua :)). eu sunt obosita doar la gandul de a ma certa ;).
hei, in sfarsit poza cu tine tunsa :)) (de la mine arata super sa stii :9 )

klausen1976 spunea...

eu sunt fan "Married with Children" ...

Claudia spunea...

klausen, am avut si eu perioada mea de "Married with Children". super si ei :))