vineri, 14 mai 2010

Fred (continuare)

Dupa aproape o luna intreaga de tratamente, in care a facut injectii, a stat cu perfuzie si a inghitit o groaza de pastile pentru ficat si toate cele, in sfarsit a venit si ziua cand Fred este ok, mananca si e vesel. Deci trebuie sa-l stresam din nou ca nu e a buna. In toata perioada ci tratamente pentru ficat si stomac, doctorul a hotarat ca nu se poate scoate tija de metal de la picior pentru ca si-asa a slabit foarte tare si posibil sa nu fi asimilat asa de mult calciu ca sa se fi vindecat piciorul.

1 mai 2010

Azi a fost ziua magica a scoaterii tijei de metal. R the hulk, a plecat bine dispus la doctor.
Totul a decurs cum trebuie si amandoi, stapan si catel, s-au intors cu vesti bune de la doctor. R cu Fred in brate care era anesteziat si cu tija scoasa impreuna cu o cusatura mica la picior.
Seara la 8 primim un telefon care nu stiu de ce am presimtit ca e o veste rea. Fred, in incapatanarea lui de catel care face doar ce vrea, cand s-a trezit din anestezie si-a ros toat cusaturile si toata curtea era plina de sangele insirat de el. A fost dus de urgenta la doctot (cred ca s-a saturat doctorul de Fred ca de mere padurete). Nu stiu cum de nu a anticipat nimeni miscarea, pentru ca nu e prima data cand Fred face asa ceva.

3 mai 2010

Soacra-mea nu si-a putut invinge mila pentru "bietul" Fred si i-a dat jos botnita, pe care R the hulk a aplicat niste leucoplast din cauza ca Fred isi rodea cusaturile prin botnita. Totul a durat  5 minute, "ca sa mai respire si el". In consecinta Fred iar si-a ros cusaturile si si-a marcat teritoriul specific lui in toata curtea.
Iar cu el la spital, de data asta destinatia la intoarcere a fost la noi acasa, ca sa-l pazim fara sa ne fie mila de el. La noi in apartament este o caldura ingrozitoare, iarna-vara am 28 de grade. Vara cu vreo 5 grade in plus cateodata. Deci a trebuit sa-i scoatem botnita si sa fim atenti la sunetele pe care le scoate pentru ca am remarcat ca inainte de a se apuca de ros scoate niste clantanituri foarte creepy. Mai rau a fost noaptea, cand a murit de cald mai ales ca nu-l puteam lasa fara botnita ca sa inceapa sa roada iar la cusaturi in timp ce noi dormeam linistiti.

10 mai 2010

Dupa lungi chinuri reciproce, s-a instalat in sfarsit linistea in privinta lui Fred. Cusaturile au fost scoase, si nebunul de catel poate acum sa se zbenguie fericit pana nu mai poate. Sper ca episoadele Fred s-au terminat, a realizat ca toata lumea il iubeste si ar face orice pentru a-l vedea bine si sanatos, si deci de acum inainte nu mai trebuie sa ne puna la incercare dragostea in nici un fel.

sfarsit

3 comentarii:

minoki spunea...

E tare dragalas Fred al tau. Ce varsta are? Din poza pare tanar. Eu va urez sanatate si sa fiti veseli in continuare!

silavaracald spunea...

Acum cum se simte, ca parca ziceai ca ar mai fi probleme.

Claudia spunea...

*minoki, Fred are 7 ani. poza a fost facuta anul asta prin februarie. multumesc de urari!
*melami, cand am vorbit cu tine ne chinuiam cu atele care si le tot rodea. acuma e in sfarsit bine desi piciorul operat (care e mai scurt cu 2 cm) nu prea vrea sa-l puna in pamant. cred ca s-a obisnuit sa stea cu el asa. sper sa nu aiba ceva la vre-un nerv...