vineri, 28 mai 2010

Fatalitate

Apropo de postarea mea anterioara, si tinand cont ce va urma in aceasta, am observat in timp urmatorul lucru. De fiecare data cand ma laud ca voi face ceva, sau voi cumpara sau mai stiu eu ce-mi voi face, se intampla parca sa-si bage coada un mic, sau mare, Aghiutza.
Ce sunete ascult eu acum imi incanta urechile si ma infioara efectiv. Imi lipseste un castron mare de floricele proaspat sarite, fiindca nu-mi plac cele reci de nici un fel. Apoi, cu castronul de floricele, sa ma duc sa stau calare pe pervazul ferestrei. Afara ii da o ploaie zdravana cu tunete si fulgere de zici ca e sfarsitul lumii. Bubuie de parca ar fi pe frontul unui razboi, iar fulgerele lumineaza de parca ar fi artificii.
Asta este a doua pe anul asta si-mi cam pare rau ca e seara. Ploile de genul acesta le prefer ziua ca sa ma pot delecta si auditiv si vizual. Nu m-a traznit niciodata nici un fulger. Din cauza asta am impresia ca toata tevatura, ca daca stai in geam cand fulgera te va trazni, este o mare minciuna.
Ideea de final este ca maine voi fi nevoita sa uit de activitatile principale pe care ma bazam sa ma distrez: rolele si plaja. Oricum, sa-mi fie invatare de minte sa ma mai dau mare.


7 comentarii:

gigi spunea...

Am reflectat mult la asta....Cred ca totul se trage de la constientizarea actiunilor.Cand imaginezi o actiune , iti impregnezi un mod clar in care ar trebui efectuata.Bineinteles ca nimic nu e clar pe pamant....asta ar putea fi un motiv....singurul plauzibil pe care l-am gasit de altfel

georgiana spunea...

heheee, uite cam asa e fix acum la mine, la Iasi! Nu te mai plange atata ca nu te duci la plaja ca ai plaja sub nas! Mai rau e de noi, astia de pe dealuri! :P
Te pup, weekend frumos sa ai!

Claudia spunea...

nu stiu gig ce-o fi! o fi legea atractiei aplicata foarte prost de mine :P
georgi fata, am plaja sub nas dar eu nu ma duc la plaja decat daca e foarte foarte cald si intru in apa doar daca e foarte foarte calda. sunt pretentioasa rau. asa ca mai degraba o am degeaba sub nas ca nu apreciez foarte tare asta ;)) te pup. si tie la fel :-*





executat cu succes cerere :P

Mariean Viorel spunea...

Cand stateam in CT mergeam la plaja pe ploaie,noaptea, toamna tarziu si iarna.
Este minunat sa intri in apa si sa ingheti pana la vanat ,ca un concurs pe care il dai cu tine insuti ,arbitrul fiind natura.

Claudia spunea...

:)) viorel mama, esti masochist ;))

Mariean Viorel spunea...

Asa se vede de afara, dar e vorba de alte ...prostii.

Claudia spunea...

viorel, sa stii ca am intrat si eu in apa marii pe la 12 noaptea, dar era in iunie. si atunci mi-au clantanit dintii in gura de am facut febra musculara la muschii falcilor.
concluzie : daca nu e iulie sau august nu mai intru noaptea in mare