luni, 17 mai 2010

Curcubeu

Ca in fiecare duminica, azi am fost la tara. Si ca si duminica trecuta, la plecare ne-a apucat o furtuna de proportii, ca mai mult m-am rostogolit pana la masina, decat am mers. Fara se ne anunte nimic, intrucat afara era un soare orbitor, s-a intunecat deodata cerul si a inceput sa bata un vant naprasnic. Nu o sa ma apuc sa mint acuma ca nu mi-a placut. Am asteptat cu infrigurare sa inceapa sa tune si sa fulgere si R sa dea din stergatoare cu disperare, acestea nemaifacand fata suvoiului de apa. Mda, am visat la asta dar nu s-a intamplat. Dupa ce am mers un kilometru, toata furtuna si vantul si tot se dusesera in doaga lor numai ele stiu unde. Ceva nori pufosi, si albi si gri, erau pe cer.
Dar cel mai interesant, care oricum nu a compensat furtuna pe care o asteptam, au fost cele doua curcubeie care se zareau in departare pe camp. N-am mai vazut niciodata doua curcubeie. Cel de dedesubt era mai pronuntat decat cel de deasupra si in partea inferioara totul era mult mai luminat. Nu stiu exact ce fenomen se intampla cand apare un curcubeu dar era destul de spectaculos. Mai ales ca cel inferior se vedea complet ca un mare arc de cerc. Superb!

4 comentarii:

angela tocilă spunea...

ce coincidenţă! mă uitam azi la un filmuleţ cu Ester Hicks ( din The Secret) şi erau doar imagini cu curcubee duble! Uite că l-am găsit şi la tine... Foarte frumos :)

Claudia spunea...

din pacate pozele nu reflecta asa de bine realitatea. tocmai cand am iesit din masina sa fac pozele, a inceput o mica rapaiala de ploaie. live era mult mai grozav. am ramas tare impresionati...

Claudia spunea...

ceva misto la filmuletul ala?

Alisa spunea...

intradevar minunat...natura in sine e cea mai minunanta :D