luni, 21 iunie 2010

Roller Coaster Tycoon

Am si eu cateva jocuri dupa care mor. Le numar pe degetele de la o mana, dar cum sunt foarte consecventa, sunt si destul de vechi.
Al doilea dupa Harry Potter este Roller Coaster Tycoon. Nu conteaza ce numar. Sau ar trebui sa conteze pentru ca sunt mai performante cu cat numarul este mai mare. Dar conceptul este cam acelasi la toate.
Se ia o bucata mare de teren pe care se construieste un ditamai parcul de distracii. Intr-un termen anume trebuie sa obtii profit sau vizitatori sau amandoua.
Din experienta proprie am observat ca se poate castiga lejer fara cheat-uri, asa ca nu le-am folosit. Eu bagam o suma considerabila  de plata la intrare si cine intra se dadea gratuit de cate ori si in ce vroia. O luam usurel incadrandu-ma in banii disponibili si reinvesteam tot profitul. Roler-coasterele mi le construiam singura pentru ca ce roler-coaster e ala in care nu vomiti nitel... Cui nu-i place sa se dea in leagan...
Partea frumoasa este ca de la Roller Coaster Tycoon 3 incoace, iti poti testa personal tot ce-ti construiesti, ceea ce este, spun cu toata convingerea, o experienta inaltatoare si unica.
Din pacate de cativa ani incoace a trebuit sa-mi interzic sa ma mai joc la asa ceva. Nu de alta dar devenisem prea obsedata si maniaca, eram in stare sa stau lipita de scaun ore in sir fara sa mananc, fara sa beau apa si sincer de nevoi fiziologice nici nu se pune problema. Asa ca, atunci cand G cel mare a venit la mine, sa ma intrebe nu stiu ce, si eu m-am enervat de moarte pe el ca m-a intrerupt, am ajuns la concluzia ca e un drog si trebuie sa iau o pauza.
Asa ca... sunt Anca, ador Roler Coaster Tycoon si au trecut 5 ani de cand nu m-am mai jucat la el. Poate ar fi cazul sa sarbatoresc jucandu-ma macar o ora?

6 comentarii:

klausen1976 spunea...

am jucat si eu in trecut un Tycoon .. Era ceva cu trenuri ... Nu prea m-a prins :) ... am alunecat catre casa (managerele de fotbal) :)

Claudia spunea...

klausen, ce trenuri? roller coastere mama mama... pe care ti le faci singur cum vrei ... super :). dar tu cum esti innebunit dupa fotbal... ;))

georgiana spunea...

eu n-am jucat decat Sim's. Nu prea am fost prinsa de flama jocurilor si se pare ca bine'am facut :)) drog curat!
Te pup fata, treci la cratita, lasa roler coasteru' :))

Claudia spunea...

gerogi fata, toata ziua am stat la cratita. cel putin 3 ore le petrec acolo :(. sa mai stea si altii... ca eu am in bucatarie 50 grade vara.
oricum urmatorul este sim's. altul de care ma desprind cu greuuuuuu... :(

georgiana spunea...

stiu fetita, glumeam... cam asa-i acum la mine, am un ghiveci la cuptor, curg apeleeeeeee!!!

Claudia spunea...

of, saracele :))