sâmbătă, 26 iunie 2010

Moon River

Vremea de afara inchisa, ploioasa si mohorata, cu plapuma de nori grosi care nu se lasa dusi cu nici un pret, te face sa-ti vina sa pleci la plimbare cu barca pe mare. Sau sa stai in geam cu 5 cani de ceaiuri fierbinti si sa canti ca Audrey Hepburn... in gand de preferinta.

8 comentarii:

georgiana spunea...

da mama, iaca ne plangeam de canicula... au venit ploile! sa ne sature! Numa' extreme! O chestie'mi place la vremea asta: dorm de rup pamantul!
Te pup fetitza!

Claudia spunea...

si eu dorm tot asa. in conceptia mea ma distrez la culme adik. te pup fata draga si weekend placut sa avem cu totii :P (buna asta , nu? )

minoki spunea...

Si la Iasi ploua de rupe. pe mine ma deprima vremea asta! Weekend placut!

Claudia spunea...

minoki, ne-a saturat vremea asta de ploaie si racoreala. la noi in momentul asta e foarte luminos si sta sa iasa soarele. sper sa mearga toata treaba in directia asta. weekend placut sa ai! te pup.

EllA spunea...

Mie imi place vremea aceasta. Imi place cand ploua, cand tuna, cand fulgera......

Claudia spunea...

ella, problema este ca nici nu tuna si nici nu fulgera. este doar frig si umezeala. bleah... (poate la tine tuna si fulgera totusi ;)) )

Alisa spunea...

da si mie-mi place vremea asta ploioasa ca imi permite mai mult sa stau in casa si sa dorm, dar ce-i mult strica, iar eu vreau la plaja !!!! :(

Claudia spunea...

aliso, si eu vreau la plaja :(