duminică, 13 iunie 2010

A Doua zi de Solo

Cred ca n-ar mira pe nimeni daca astazi as fi dormit ca sa ma fac cat China de mare. Dar n-a fost asa. Cei doi baieti ai mei mi-au facut o surpriza placuta ca sa ma trezeasca la 7.30 dimineata. In consecinta m-am suparat rau de tot pe ei si pe cel mic l-am luat ca sa doarma cu mine. Nu de alta dar ii merge gura ca o melita si nu puteam sa adorm de trilul vocii lui. El a adormit instantaneu, de suparare cred, si eu am numarat oi pana la ora 9. Stiu asta pentru ca ma uitam din cand in cand la ceas ca sa vad cat o mai trece pana adorm. Alta in locul meu s-ar fi lasat pagubasa. Eu insa sunt foarte incapatanata, asa ca mi-am impus ca trebuie sa dorm, ca doar este sambata. Ultima oara cand m-am uitat la ceas era deci 9 si am mai dormit cu chiu cu vai pana la 11. Cu chiu cu vai pentru ca intre timp a inceput sa ma doara o masea de minte, pe care m-am incapatanat s-o ignor cu doua Quarelin.
Am ajuns astfel la concluzia ca pe masura ce inaintezi in varsta, momentele cand simti ca te distrezi difera teribil de tare de momentele pe cand aveai 18 ani si energie cat cuprinde, nevoie de somn de doar 4 sau 5 ore, somnul fiind considerat o adevarata pacoste si cand distractia chiar insemna distractie. Deci eu ma distrez teribil cand dorm si din pacate n-am prea avut parte de asa ceva.
 Asa ca de suparare ca nu m-am distrat si ca ma durea rau maseaua, am fost la plaja (cu cele doua nepoate  ale mele si cei doi nazdravani ai mei), unde spre uimirea mea chiar m-am simtit foarte grozav deoarece apa marii era grozav de calda. Calda si grozav de murdara de alge, motiv pentru care nu m-am indurat sa-mi bag capul in apa sa fac nici macar pluta. Dar chiar si asa a fost bine, pentru ca vecinii nostri de prosop, erau doi tineri si nelinistiti, baiat si fata, care s-au ciondanit intruna. Am avut deci parte si de spectacol, cu toate ca nu prea am inteles prea bine care a fost motivul supararii. Am vrut la un moment dat sa-i rog sa vorbeasca mai tare, dar cum fata a azvarlit nervoasa un picior spre baiat, improscandu-l cu nisip, mi-am zis ca mai bine lasa...
In ansamblu, am avut o zi solo destul de linistita, in care mi-a tot sunat in cap melodia asta...


... probabil ca inconstient tot la tovarasul meu de joaca m-am gandit pentru ca asta e ringtone-ul alocat numarului lui de telefon dupa care m-a tot sunat. Nu ma lasa deloc sa uit ...

12 comentarii:

klausen1976 spunea...

hmmm ... am intentionat sa ajungem la Constanta week end-ul asta ,dar am zis ca va fi apa rece si e pacat de drum ...

SOmeONE spunea...

Stilul tau narativ este spumos si plin de umor. Daca toate astea se datoreaza maselei "de minte", iti convine sa te doara mai mereu... Nu o scoate! :))))

Claudia spunea...

klausen, mare greseala ;)), daca de aia nu ati venit. ei lasa ca de acum incolo eu cred ca tot asa o sa fie deci poti s-o lasi linistit pe weekend-ul urmator. te anunt eu de joi-vineri cum e apa si te orientezi tu. oricum, eu sper ca daca vii ma anunti si pe mine ;)

SOmeONE, esti foarte dragut, multumesc :). hm, o sa o scot si o sa o tin in gura de fiecare data cand scriu ;)). sper sa functioneze... ;)

SOmeONE spunea...

:)))
Ok, ai impacat si capra si varza! :)))

Claudia spunea...

noroc cu tine SOmeONE :)) ca imi dai idei bune. ca mare pacat s-o fi aruncat-o ;))

georgiana spunea...

Ce bine de tine ca ai marea sub nas! chiar te invidiez! pe mine tocmai m-a amenintat sotul c'o plecare miercuri la munte pentru cateva zile, bun si asa.. in lipsa de altceva... putina racoare nu strica ca'i de jale cu canicula asta!!
Una peste alta, ma bucur ca ti-a fost bine, pup iu!

Mariean Viorel spunea...

daca ai si cealalta masea poti face un miniclestisor pt muscat de propiile urechi;
SOmeONE te rog... impacatul caprelor e ocupatia mea

Claudia spunea...

giana fata, dar de ce nu te ameninta cu o plecare la mare, nu?

viorel, nu cred ca o mai scot ca nu ma mai doare :)). asa ca las clestele pentru alta data ;) probabil ca o sa ti-l trimit tie la magura ca mie nu-mi place sa fiu muscata de urechi... de nimica daca stau sa ma gandesc bine ;))

Simion Cristian spunea...

Super piesa! Multumesc!

Claudia spunea...

cristian, zau? am prieteni care spun ca sunt nebuna ca-mi place piesa asta. ma bucur ca-ti place :)

georgiana spunea...

Anca, cam departe marea.... La munte merem langa Piatra Neamt in Tarcau, e la 3 ore de noi...

Claudia spunea...

giana, sper sa ajungeti totusi vara asta, macar. mare lucru inca trei ore ca sa ajungeti la mare :(. te pup si concediu placut.