marți, 13 aprilie 2010

Semineul magic

ieri am fost in vizita la prietena mea G, care tocmai a terminat de renovat casa, si in camera de zi trona (intr-un colt) un semineu nemaipomenit de frumos. m-am indragostit de el inca de cand l-am vazut si m-am lipit de el ca o ventuza. dupa ce a aruncat in el cateva lemne si le-a dat foc, ca sa-mi arate cum functioneaza, m-am indragostit si mai tare de el. din clipa aceea tot ce mi-am dorit este sa am unul la fel la mine in sufragerie. bineinteles ca toata lumea a spus ca sunt de dus la balamuc. in continuare nu sunt de acord cu nimeni in nici una din cele doua privinte. mentionez ca apartamentul meu este stil Brasov si am un fel de sistem cu horn, la care merge sa montezi o teracota sau chiar un semineu, si in sufragerie si in holul de la intrare. vecinul meu de deasupra are teracota in sufragerie de 4 ani. eu zic ca nu sunt nebuna.
cea de acum 22 de ani (care inca sta in mine si nu stiu cand o sa plece) zice si ea ca sunt nebuna si ca o sa se faca o gramada de mizerie si de fum si cenusa in toata casa.
nici cu ea nu sunt de acord.

3 comentarii:

EllA spunea...

Daca iti faci semineul...iti aduc eu blana de urs :))

EllA spunea...

Ai pus flori de liliac?

Claudia spunea...

da, flori de liliac. poza facuta de mine, desigur.
de acord cu blana de urs. in curand (vreun an de munca de convingere) vine si semineul. azi am dat o raita pe la dedeman ca sa ma inspir si sa studiez piata...