miercuri, 28 aprilie 2010

A sasea zi

Noaptea trecuta pe la 2 imi cam picau ochii in gura de somn. De obicei nu prea ma culc asa de devreme, dar nu stiu ce aveam. Cand m-am hotarat sa ma culc, am realizat ca am un curcan reclamagiu. Piuia nene de ziceai ca-l taie cineva! Ma duc la ei sa vad ce se intampla. Ca prin farmec se face liniste si cand i-am verificat erau pusi pe somn. Stau eu vreo doua minute si ne holbam unii la altii, dupa care plec. Peste nici 5 minute iar incepe piuiala. Iar ma duc, de data asta maresc pasul ca sa-l prind pe impricinat. Nici vorba sa reusesc, si iar ne uitam unii la altii, 5 minute de data asta. Ei, mama voastra, ca doar nu vreti sa ma culc langa voi aici! Plec iar, de data asta hotarata sa nu ma mai intorc. Piuitul iar incepe si imi pun perna pe cap. N-are decat...
Azi dimineata m-am dus cam cu grija la ei. Erau bine mersi, voiosi foc. Si ca sa-mi faca o surpriza, patru dintre ei s-au fortat in zidul de carton si au reusit sa evadeze. M-am trezit cu ei in mijlocul sufrageriei, mandri de ei nevoie mare!
Duminica... unde esti?
P.S. Am descoperit reclamagiul in seara asta. Toti dormeau si numai el piuia cat il tinea gura, in pozitie sezand. L-am luat in brate si a tacut ca prin farmec. Nu stiu daca are vreo legatura cu reclamagiul dar, 10 minute mai tarziu, pe cand imi admiram productia avicola, am descoperit ca unul din ei avea o pana smulsa si avea o ditamai pata mare de sange pe aripa.... Asadar incep bataile pentru cine-i seful!

5 comentarii:

silavaracald spunea...

Măi, tu îţi deschizi o secţie de poliţie, de îi educi pe curcănaşii aştia cu atâta grijă?! Parcă-i văd patrulând la vară, înfoiaţi şi importanţi... =))

Claudia spunea...

=)), sa stii ca nu mi-a trecut prin minte dar iau in considerare. dar cum te stiu miloasa, imi vine greu sa-ti spun ca as cam vrea sa-i mananc :)) ma intreb daca o sa mai pot...

angela tocilă spunea...

oricum, lor să nu le spui că vrei să-i mănînci că poate se transformă-n dinozauri :)
Bine te-am găsit şi aici!

Claudia spunea...

bine ai venit angela! doar in gand imi ploua in gura :))

Claudia spunea...

daca se transforma in dinozauri iti dai seama cat o sa mancam! pot sa donez linistita la toata Romania si ne saturam cu toti... (ce vise)