vineri, 23 aprilie 2010

Prima zi

De astazi gazduiesc la mine acasa 10 curcani. Sunt foarte mici, pufosi si dragalasi, asta din cauza ca au doar o zi. Sau doua probabil... Fiind 10 curcani m-am hotarat sa-i gazduiesc 10 zile ca sa fie cu noroc. A fost un impuls de moment al lui R the hulk asa ca, dupa cum bine am mentionat si alta data ca la mine in casa canta cocosul, m-am resemnat. In 8+14 ani de cand ne cunoastem, am invatat un lucru foarte intelept: Fato, nu te lupta cu morile de vant! Deocamdata nu-mi pare rau pentru ca momentan ne jucam cu ei de parca ar fi jucarii. Dar... am ajuns la o concluzie : curcanii sunt de un milion de ori mai prosti decat puii de gaina. Puii de gaina manaca si beau apa fara sa trebuiasca sa le predai lectii speciale. La puii de curcan situatia este cu totul alta. Astia nu inteleg frate ca trebuie sa mananci ca sa supravietuiesti, neam!

5 comentarii:

Claudia spunea...

Ella, sa nu scoti un sunet...

EllA spunea...

Acum vreo....15 ani ...cineva imi arata niste "pui" de porci .... :))....niste porcusori. Persoana respectiva era plina de entuziasm .... uite ce frumusei sunt.....s.a.m.d. Dar, pentru mine, erau niste simpli purcei....nici mai mult nici mai putin. Nu pot sa cad in extaz in faca unor animalute. E drept, cu cat sunt mai mici cu atat sunt mai dragute....dar, atat. Partea buna, este ca nu vorbesc.....spre deosebire de bipede care mai scot si "perle".....

EllA spunea...

Poti sa apreciezi.....da?!

Claudia spunea...

of, eram sigura ca o sa-ti aduci aminte de purceii aia :)) singura mea problema era ca eu nu sunt ca "persoana aia". Mai ales ca ideea nu-mi prea apartine... ;;)

EllA spunea...

Stai linistita. Iti dai seama ca m-a amuzat teribil ca ai curcanei prin casa :))
Astept sa vad urmarea....:))