sâmbătă, 24 aprilie 2010

Lacramioare

Azi am avut cea mai perfecta trezire pe anul asta. Eu dorm de obicei cu o chestie pe ochi, pentru ca nu suport lumina. De obicei nu suport nici zgomotele dar, am descoperit in ultimile doua saptamani, ca daca vecinul vrea sa dea gauri in perete zi de zi, incep sa ma obisnuiesc si sa tratez zgomotul repectiv cu indiferenta. Asa ca azi dimineata am simtit un miros delicios de lacramioare si mi-am imaginat ca visez. Si in vis cautam sa le gasesc.  Dar cum mirosul devenea din ce in ce mai pronuntat, m-am trezit si mi-am ridicat bentita pentru ochi si am observat ca la nasul meu, dragul R the hulk imi flutura un buchet de lacramioare. Cum lacramioarele sunt florile mele preferate dintre toate florile din lume, nu cred ca as putea sa ma gandesc la un mod de trezire mai frumos ca asta. Mi-as dori sa ma pot trezi in felul asta in fiecare dimineata. Anca de acum 22 de ani ar fi de acord cu mine de data asta.
Lacramioare proaspete si parfumate pentru toata lumea!

11 comentarii:

EllA spunea...

Frumos.

minoki spunea...

Si eu am primit lacramioare acum doua zile de la iubitul meu. Nici nu ma gandeam ca vor mai inflori deoarece erau culese foarte devreme. Si azi, cand am ajuns acasa, am vazut ca erau inflorite. Mi-a inflorit inima o data cu ele.

Claudia spunea...

cele mai frumoase flori! ma bucur ca va plac!

Flavius spunea...

servus...
chiar minunata trezire... si e minunat ca primavara face in asa fel incit lucrurille se se intimple asa...
toate cele bune!

Claudia spunea...

da, flavius, de-asta imi place mie primavara ...

EllA spunea...

Nu, de asta trebuie sa-ti placa si mai mult de R!!!!!!!!!!

Claudia spunea...

eh, normal ca ai dreptate ella ;))

angela tocilă spunea...

azi am cules şi eu din grădină şi-am făcut un bucheţel pe care l-am dat fiicei mele :)

Claudia spunea...

ce super sa ai in gradina lacramioare! nashpa ca stau la bloc.

angela tocilă spunea...

au crescut de capul lor pe lîngă gard, le place la umbră şi în fiecare an se fac tot mai multe. tare mi-s dragi, aşa delicate şi finuţe.

Claudia spunea...

parerea mea e ca sunt cele mai frumoase flori. dar la maica-mea la tara nu le merge bine ca iarna e foarte frig acolo... asta e!