miercuri, 14 aprilie 2010

Enciclopedia interesanta

Azi mi-am luat Enciclopedia Britanica Universala, volumele 2 si 3. Din pacate primul volum trebuie sa-l mai caut. Cand am ajuns acasa  A cel mic a fost foarte entuziasmat,  l-a desigilat si a inceput sa citeasca. Cinci minute mai tarziu citea profund cu ochii inchisi si cu gura deschisa, stand intr-o pozitie total nefireasca in fotoliu. Probabil a considerat el ca este mai bine sa-l inhaleze pe gura, cumva. M-am uitat la el induiosata la culme, cum doarme linistit si fara griji, si am simtit fluturi in stomac de fericire ca-l am si ca pot sa-mi umplu privirea cu el.
Cea de acum 22 de ani l-ar fi sculat indignata ca a indraznit sa adoarma la o asa capodopera literara si l-ar fi obligat sa citeasca cu glas tare ca sa nu mai adoarma din nou.

4 comentarii:

Alisa spunea...

bine ca te-ai emancipat ca altfel vai si amar de saracu "A"

Claudia spunea...

:) da, descopar cu surprindere ca nu-mi place deloc de mine cum eram acum 20 si ceva de ani. eram nebuna rau. am terorizat-o pe biata G cea mare sa invete poeziile alea . si avea doar un an si ceva...

EllA spunea...

Este bine ca totusi ti-ai dat seama. Inseamna ca nu este chiar atat de rau...si te mai putem recupera (nu ca eu as sta mai bine :))). Am vorbit pentru primul volum....asa ca s-ar putea sa ai noroc.
Nu uita....:))....maine apare volumul 4.

Claudia spunea...

super. bine ca mi-ai spus ca uitasem...:)