miercuri, 2 iunie 2010

Vechituri

Afara este destul de deprimant, noroc cu tunetele care se aud razlet cand si cand si care ma fac sa tresalt de bucurie si speranta ca in sfarsit va incepe ceva. Pana acuma doar alarme false. In consecinta toata situatia, combinata si cu niste vesti proaste gen garda, politie economica si alte minunatii ce circula ca vantul si ca gandul prin zona, ma fac sa nu am chef sa mai povestesc, deocamdata, continuarea postarii de ieri. Mai ales ca urmeaza o chesti cam urata si care pe mine m-a deprimat vreo luna. Si cum Giana mi-a dat o idee mai optimista prin melodia postata de ea, mi-a facut placere sa-mi aduc aminte cum cantam de mama focului cand eram mica, la auzul urmatoarelor melodii, cand erau difuzate la radio. Ca sa nu mai mentionez cat de fericita eram in momentele alea. Fac asta mai ales ca sa ma dau bine pe langa Angela care vrea sa se faca mare cantareata la biserica si, cum prevad o afacere grozava, ma gandesc ca poate ma ia ca asociata cand o auzi ce minunatii cantam eu de mica.








12 comentarii:

Mariean Viorel spunea...

Nu ma pricep bine la engleza , nu ma pricep bine la cuvinte, dar ,euritmic, imi induce starea de" la vie an roze",si de pace siderata. Azi chiar aveam nevoie..

SOmeONE spunea...

Frumoase vechituri... :)

minoki spunea...

Draga Anca , cu Heart of glass mi-ai amintit si mie de copilarie. Aveam vreo 12 ani cand am auzit-o prima data. Foarte frumoasa melodie. Sau ....poate...frumoasa perioada copilariei!

Claudia spunea...

viorel, eu la inceput nici nu ascult cuvintele. imi place linia melodica si dupa aceea daca ma tenteaza s-o cant de una singura (cand nu ma vede nimeni :P ) ma apuc si de cuvinte.

somenone, nici nu se compara cu impresionanta ta colectie :) ai o multime de frumuseti acolo.

minoki, partea cu copilaria mai mult ca sigur. dar e adevarat ca melodia e tare frumoasa si sper ca place si tinerilor :).

georgiana spunea...

Ce vremuri... imbatranesc si-mi pare rau :( Da' bine macar ca sufletu'mi ramane tanar! Te pup fato, multumesc pentru muzici!!

angela tocilă spunea...

hei, Femeia Furtunilor, ai la mine o leapsă:)

Mariean Viorel spunea...

Balzac a scris "FEMEIA LA 30 DE ANI" ; Boccacio a spus ca " nu poti compara indrazneala si avantul tineretii cu priceperea maturitatii";iar eu nu pot sa trec pe langa amanuntul "tulburele din adancul ochilor" (pe care toti il cautam dar nu toti il constientizam) care conteaza indiferent de varsta.
Razbunarea suprema ne-o aplicam singuri prin lipsa de reactie la impulsuri .

Claudia spunea...

giana fata, nu imbatranim. doar corpul asta se degradeaza din motive oribiul explicate de oamenii de stiinta. teoria mea ar fi ca dumnezeu isi bate joc de noi. sa lasi un suflet tanar intr-un corp de om batran mi se pare razbunarea suprema...

angela :p incitanta leapsa. super!

Claudia spunea...

viorel. ma faci sa plang cand vad cata dreptate ai :)

Mariean Viorel spunea...

Da ,dar poti si sa razi vazand cat de mult gresesc

Claudia spunea...

pai ar trebui sa incepi ca am mare nevoie de ras. sau si mai bine vin pe bloaga ta sa rad acolo :)

Mariean Viorel spunea...

Hai !