miercuri, 9 iunie 2010

Harry Potter

Ma joc la Harry Potter si nici nu vreau sa ma tratez. Imi place la nebunie jocul asta care m-a facut sa citesc apoi cartea si ulterior sa vad filmele. Cel mai tare imi place sa ma joc la Harry Potter si Camera Secretelor pe calculator. Dupa aia urmeaza Harry Potter si Prizonier la Azkaban si ultimul este Harry Potter si Piatra Filozofala, toate pe calculator. De la a patra in sus, sunt prea evoluate pentru mine si deja nu ma mai binedispun. Par super interesante cele pentru playstation dar din pacate degetele mele nu vor sa manevreze joystickul ala sub nici o forma. Probabil ca sunt prea obisnuita cu tastatura sau mai degraba joystickurile sunt niste instrumente de tortura facute special ca sa te arunci pe geam de draci. G cel mare si-a iesit din pepeni cand a vazut cum il manevrez si nu reusesc sa ies din prima plansa nici dupa juma de ora, ca ma invart pe loc. In consecinta  mi-a dat banned pe viata  pentru playstation. Asa ca mi-au ramas cele pentru calculator pe care le recomand cu foarte multa placere. Sunt super! Partea proasta este ca devin obsedata de boabe dupa aceea.


9 comentarii:

silavaracald spunea...

Muuultă treabă mai ai, fată! :))

georgiana spunea...

Melania, exact asta vroiam si eu sa-i zic :))) Greu si la tine, fata! =))

Claudia spunea...

sunteti doar invidioase =)). ce de boabe pap eu.....

klausen1976 spunea...

mai bine nu ma bag :) ... am fost mereu varza la gaming ...

Claudia spunea...

klausen, si eu :) sunt foarte putine care imi plac si la care sunt buna. vreo 5 jocuri.

klausen1976 spunea...

eu nu stiu decat un Manager de fotbal ... dar ajunsese o obsesie .

Claudia spunea...

klausen, am si eu un prieten obsedat de jocul asta cu manager de fotbal. sa ma omori daca am inteles de ce ii place asa de tare... dar cum eu sunt antiforbalista convinsa, probabil asta e explicatia ;))

klausen1976 spunea...

este greu de explicat. ai idee ce paruieli ieseau cand se faceau blaturi in retea la Manager ?!! :) :) :)

Claudia spunea...

=)), daca si in jocuri se fac blaturi... asta-i culmea :)). mai imi place foarte tare roller coaster tycoon. asta chiar e super! tot strategie. acolo te paruiai singur daca nu aveai profit ;))