vineri, 2 iulie 2010

Whizbang

Whizbang-ul este un deplumator de pui. Pana acum 5 zile nu stiam nici unul din aceste doua cuvinte. Dar cum prietenul meu Viorel s-a declarat oripilat de videoclip m-am hotarat sa pun un anunt mare inainte de a-l viziona cineva. Mai ales ca totusi si eu am fost avertizata de sotul meu, ca imaginile pot fi socante. Probabil ca acuma are o cu totul alta parere despre mine.
Deci... DACA ESTI O PERSOANA IMPRESIONABILA CARE SE INGROZESTE USOR SI MAI ESTI SI SLABA DE INIMA, ACEST VIDEOCLIP NU ESTE PENTRU TINE.
Dar acest videoclip ar putea fi pentru persoane care mananca pui, deoarece mai rau decat sa mananci un pui nu poate fi urmarirea acestui videoclip. Sincer mie nu mi s-a parut asa de oripilant. Mai oripilant mi s-ar parea sa jumulesti un pui manual, asta daca tot este sa ma oripileze ceva. Oricum, acuma sunt ferm convinsa ca puii de la magazin pe care toata lumea ii cumpara, asa sunt curatati.
Deci, cui doreste, vizionare placuta.


Personal am vizionat pe YOUTUBE zeci de astfel de filmulete, deoarece am 100 de pui care probabil vor trebui taiati la un moment dat si vreau sa-mi fac viata, sau a mamei mele, mai usoara. Si dupa ce vizionezi atatea Whizbang-uri, te intaresti serios, ca si cum te-ai duce in armata, presupun. Asa ca daca vrea cineva sa stie cum se face HOMEMADE asa ceva, videoclipul urmator despre asta este.

5 comentarii:

angela tocilă spunea...

cîtă vreme nu-s jumuliţi de vii, eu n-am nici o problemă.

Claudia spunea...

angela, de acord cu tine. asa am zis si eu. dar deja doi barbati au fost oripilati de videoclip. cam nu stiu ce sa deduc din asta ;))

Mariean Viorel spunea...

Statul Roman ne-a invatat sa ucidem , iar simtul estetic ne impune sa o facem elegant , cu jumulitul stam mai rau - asta nu ne-a invatat nimeni .
Lacune in pregatire ! Asta e .

georgiana spunea...

hmmmm.....

Claudia spunea...

viorel draga, nu statul ne-a invatat sa ucidem. instinctul ne spune sa facem asta. si educatia ne invata s-o facem cu eleganta asa cum spui tu bine :))

georgi fata, sper ca nu te apuci sa renunti la pui ;))