marți, 1 februarie 2011

Droguri

Drogurile pot fi de nenumarate feluri, am descoperit de curand vizionand filmul "Requiem for a Dream".  Am aflat cu uimire ca am si eu drogul meu, daca nu chiar mai multe, la care nu pot renunta si nici nu vreau. Bine nu imi face, daca tin cont ca il iau in cantitati destul de mari. Cand i-am spus lui R sa-mi ia si mie o lada, zilele trecute, nu credeam ca se va ajunge aici. Ma gandeam ca o sa incerc si o sa reusesc sa ma las fara nici o problema, intrucat am o foarte buna parere despre vointa mea.
Ei bine, zilele trecute a venit R the Hulk cu o lada impresionanta de portocale grecesti. Erau gigante si miroseau imbatator. Iar lada, cu portocale pe trei randuri, lata de 60 cm si lunga de vreun metru, era ceva ce nu credeam ca voi reusi sa dau gata in veci. M-am gandit ca ce pacat de asa frumusete de fructe sa se strice in final. Am luat o portocala intr-o doara, ca doar are vitamina C si suntem in sezonul racelilor. Si sincer, nu am incredere in portocalele mari, care de obicei au o coaja groasa ca pielea unui elefant si sunt acre de-ti scoala parul din cap.
Asa minunatie de gust dulce-acrisor-parfumat, ca la portocalele acestea, parca nu mai intalnisem. Iar de suculente... ei bine, nu credeam ca pot spune asa ceva, dar pur si simplu am baut portocale. Slava Domnului ca doar ce mancasem, ca altfel nu stiu ce carnagiu de portocale ar fi ajuns lada aia. Dar chiar si asa satula, 10 minute mai tarziu dadusem gata de una singura cinci portocale. Pana seara, mancasem de una singura cel putin doua kilograme. Ideea este ca probabil se digera foarte repede si-mi era mereu foame de portocale. A cel mic venea mereu sa-mi ia jumatate din portocala curatata de mine asa ca dupa vreo trei portocale, i-am spus ca trebuie sa mearga la culcare pentru ca portocalele o sa-i dea o durere de burta groaznica. Cu el am avut mai multa minte decat cu mine.
O ora mai tarziu, dupa ce ma culcasem, am auzit efectiv portocalele cum ma chemau. Cantau vesele in sufragerie si mi-am zis ca daca le tin companie vreo 5 minute nu are ce rau sa se intample. Cinci portocale mai tarziu (mi se pare o cifra norocoasa) m-am linistit de-o parere si mi-am tarat burta rotunda de portocale inapoi la culcare.
Povestea are un final destul de trist pentru ca a doua zi tot eu muream de dureri de burta. Daca isi imagineaza cineva ca n-am mai mancat portocale, ei bine se inseala. Din cate stiu eu, cui pe cui se scoate. Probabil ca este o vorba tare inteleapta si eu ador vorbele intelepte.

8 comentarii:

minoki spunea...

Dar poate mai intelept era sa nu dai iama. Ca stii ca mai este o vorba la fel de inteleapta care spune ca ce e prea mult strica....in cazul tau la matze.
Sa ai o zi frumoasa!

EllA spunea...

...si eu care credeam ca te referi la cafea.......

Claudia spunea...

minoki fata, nici acum nu mi-am revenit. dar zau daca pot sa judec normal si sa ma opresc macar pana ma fac bine. ar trebui ro sa nu mai cumpere...

ella draga, la cafea am renuntat de nevoie. si n-am avut probleme ca am inlocuit-o cu ceai. eh, n-a fost mare lucru... (si mai raspunde fata la telefoanele alea ca m-ai facut sa intru in panica :)) )

Mariean Viorel spunea...

daca mai luai si un ciocolax scapai si de tuse !

Mariana spunea...

Buna Anca!imi lipsesti!
Mai ai din portocalele alea care miroseau pina aici?
Toate bune!

Lumi RO spunea...

Asta DA viciu!

Claudia spunea...

viorel, zau ca de cand am auzit de pampers cred ca nu m-as mai speria de ciocolax =))

mariana fata draga, eu am mai dat iama prin ceaiurile tale de dimineata, ca slava domnului daca mi-e dor de tine ma bucur ca te gasesc mereu cu cate ceva (pe la 1 noaptea cand mai trimiteam cate o declaratie fiscala :) )
eh, le-am terminat portocalele si momentan am interzis sa ma mai apropii timp de o saptamana :))

lumi, asta e viciu din ala de care nu scapi :))

Claudia spunea...

http://ella-73.blogspot.com/2011/01/asteptariincredereoameni.html?showComment=1296939350263#c8860221225197706702