miercuri, 19 ianuarie 2011

Ora pierduta

Am fost bombardata in ultima vreme cu mesaje de la facebook ca sa-mi fac cont. Le-am ignorat fara nici o remuscare, timp de vre-un an, pana intr-o buna zi. Toate cunostintele de la mic la mare aveau cont pe facebook si tineam mortis sa vad pozele uneia din ele. Nu puteam face asta daca nu aveam cont, ca astia de la facebook sunt foarte smecheri si nu dau nimic daca nu dai si tu. Asa ca ce-mi zic eu "fa-ti draga odata contul ala, ca nu mori!". Asa ca zis si facut...
Am vazut pozele mult dorite si nici nu am mai intrat de atunci, pana acum o saptamana. Pe mail ma tot bombardau diverse notificari, pe care le stergeam fara nici un regret. Asa ca m-am gandit ca este o debandada pe contul ala al meu ca m-au apucat frisoanele si am plecat sa fac putina curatenie pe acolo.
M-am apucat metodic sa ignor notificari, sa citesc mesaje, sa mai vad ce a zis cutare. 5 minute mai tarziu, in conceptia mea, m-am uitat la ceas si trecuse o ora jumate. M-am frecat la ochi fiindca nu-mi venea a crede. Asa ca mie cine-mi da ora aia inapoi?

3 comentarii:

minoki spunea...

Fata , bine ai venit! Hai ca incet, incet se urnesc si lenesii la treaba!
Sa ai un an bun si sa posteszi, sa ne tii la curent!

Claudia spunea...

eh, ai tu dreptate :)). sper sa avem cu totii un an mai bun, timp liber berechet si inspiratie :)

Mariean Viorel spunea...

O castigi cand se trece la ora de vara ! Ce te faci cu celelalte intrari ?