duminică, 4 iulie 2010

180 Grade

Gloria Stuart, actrita din Titanic care o interpreteaza pe Rose batrana, a implinit astazi 100 de ani. Am revazut filmul si ma minunam de cat de frumoasa poate sa fie totusi si asa batrana. Asa ca m-am intrebat cum o fi aratat tanara. Ei bine curiozitatea mi-a fost satisfacuta. Intradevar a aratat bine, in poza postata mai jos are 25 de ani.



In poza urmatoare are 97 de ani si nu ma pot opri sa nu remarc cum isi bate joc soarta de noi, schimbandu-ne invelisul, desi interiorul ramane acelasi.



Oricum, m-a deprimat toata chestia. Am ajuns la concluzia ca nu ma voi resemna niciodata cu schimbarea invelisurilor. Mi se pare bataie de joc si nu stiu pe cine sa iau de urechi pentru asta...

9 comentarii:

angela tocilă spunea...

Măcar nu-i plină de silicoane, botox şi mai ştiu eu ce :)

minoki spunea...

Draga mea fii sigura ca asa schimbata cum este tot primeste laude pentru felul in care arata. Nu debordez de optimism acum, dar sincer, mi-as dori sa apuc si eu suta si sa arat ca ea.

Mariean Viorel spunea...

CEVA MASURI IMPOTRIVA TRISTETILOR TARDIVE ?

Claudia spunea...

angela, da fata, de apreciat. de fapr aia care au inventat si botox si silicoane au facut-o ca sa-si bata joc de oameni...

minoki, adevarul este ca in film chiar ma miram de cat de frumoasa este pentru o femeie batrana...

viorel, ma pregatesc sa fac ceva bungee-jumping acum cat mai pot :))

Mariean Viorel spunea...

Jumping mai inteleg , dar si bungee ?

Mariean Viorel spunea...

Minoki , nu inteleg de ce te plangi .

Claudia spunea...

pai viorel, jumping e foarte plicticos ca eu sar pe mingie din aia medicala si deci nu mai e amuzant. minoki nu se plange dar trecem cu totii prin clipe mai grele acuma cu criza asta. parca tu nu te plangi toata ziua ;))

Mariean Viorel spunea...

Nu ! eu ma plang toata noaptea .

C.T spunea...

Timpul face ca frumusetea sa fie brazdata, dar sufletului nu-i poate face nimic ,El ramane vesnic tanar si frumos ! Se poate vede si intr-o fotografie frumusetea! Fara artificii cum fac in ziua de astazi adolescentele care nu inteleg ce este mai important in aceasta viata!