sâmbătă, 5 februarie 2011

Marea inghetata

Am urmarit si eu stirea de acum doua zile, la un canal de televiziune, habar n-am care era, cum ca marea este inghetata. Mi-am si spus in gand :" altii ar omori sa stea cu marea la nas, si eu n-am mai dat pe acolo de vreo doua luni". Asa ca i-am povestit lui R the Hulk stirea si am hotarat in miez de noapte sa dam o fuga. Era 1 noaptea si un frig de-ti ingheta sangele in vine si gandurile in cap. Am hotarat sa mergem unde e mai aproape, adica la Casino, acolo unde putem cobora scarile drept la mare. Loc de parcare am gasit chiar la Aqvarium asa ca nu era de mers mai mult de 50m. Am mers pana la balustrada si cand m-am uitat precauta in jos, ca sa nu cobor scarile degeaba si sa ma alerge vreun caine pe acolo, nu era nici urma de gheata. M-am gandit ulterior ca parca la stire era si o plaja. Asa ca ne-am sfatuit sa mergem pe plaja Modern, bineinteles cu masina.
Am ajuns noi acolo, marea era cam departe si nu se vedea daca e inghetata. Si cum avem o experienta trista cu masina ramasa in nisip vreo 5 ore si o gramada de nervi  pana am reusit s-o scoatem de acolo, ne-am hotarat s-o parcam langa alte doua masini, cu altii veniti sa faca sex in masina (doamne ca mare ti-e gradina sa vii sa dardai pe frigul ala pentru o partida de sex). Am mers cu mare grija spre mare, pentru ca intradevar nisipul avea portiuni mari de gheata si ne puteam rupe gaturile in graba noastra de a face dus-intors repede-repede. Marea in schimb era fara pic de gheata. Ca era rece ca gheata nu contest, dar oricum nu am avut curiozitatea nici unul din noi sa incerce. Si cum incepusem sa nu-mi mai simt urechile, am alergat intr-un suflet la masina ca sa ma arunc in ea.
Asa ca, nu luati de buna orice stire vedeti la televizor.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Se întâmplă tot mai des, de aceea oamenii trebuie sa gândească și cu mintea lor!

EllA spunea...

Inca te mai uiti la tv? La stiri? La mai si crezi?

minoki spunea...

Draga mea, eu demult nu mai cred in stirile de la TV, scriam si eu mai demult ca este un foarte bun instrument de manipulare . Si apoi...ce aveai cu oamenii care faceau sex in masina?Venisera si ei sa schimbe peisajul.
Sa ai o zi faina si o saptamana , la fel!

m.bancea spunea...

Era înghețată, nu știi vorba aia: ”Minți de îngheață apele!”?

Claudia spunea...

minoki fata, eram invidioasa pe ei :)) oricum, cu toata invidia, era prea frig afara ca sa le urmez exemplul :))

melami, asa e... probabil sunt foarte naiva ca mereu ii cred pe astia de la stiri...

ella, eh ma mai uit si eu la stiri ca vreau sa vad cum e cu vremea ;)

ionel, partea proasta e ca sunt oameni care poate vin de la drum lung sa vada asa minunatii. anul trecut arata superb marea inghetata.