duminică, 1 august 2010

Mika

Nu-i nici o noutate ca Mika a fost pe 24 iulie 2010 in Mamaia si a sustinut un concert de proportii, al carei sponsor a fost Orange. Serios, m-as bucura tare mult ca cei de la Orange sa fi castigat multi utilizatori pentru ca mare bucurie au facut la multa lume si la cata osteneala si-au dat chiar merita.
Bineinteles ca fiind  fan Mika si fiind si din Constanta, nu aveam cum sa ratez asa ceva.

Am plecat la concert cu inima tare stransa pentru ca nepoata-mea Alisa, pe oricine intreba daca vine la concert, parea sa nu stie cine este Mika. Eu am ramas masca pentru ca zau... stiu ca manelele ne-au invadat tara dar ... nici chiar asa, sa nu stii cine este Mika. Ei bine, cine nu stie si a fost in Constanta pe 24 iulie si n-a venit la concert.... mare GRESEALA. Sincer, nici n-as mai vrea sa merg la alte concerte pentru ca vreau sa raman cu placutul gust lasat de concertul asta pana o sa mor.


Oricum, cand am ajuns la plaja H2O am constatat ca ma inselasem amarnic cand am crezut ca o sa fie pustiu acolo (nu stiu cum mi-a putut trece asa ceva prin cap). Bineinteles ca nu mai aveai loc sa arunci un ac. Cand a inceput concertul lui Mika, pentru ca inainte a cantat o formatie australiana destul de bine pregatita,  erau cel putin 10.000 de oameni acolo. M-am indesat cat am putut cu cei doi pui ai mei si cu Alisa, dar la mai putin de 15 m de scena n-am mai putut inainta, decat daca il vroiam pe A cel mic sufocat. El a fost destul de frustrat pe parcursul concertului, pentru ca nu-l puteam ridica prea des ca sa-l vada pe Mika (are 35 kg si eu am 55 kg), dar a batut din baloane si a cantat pana n-a mai putut uitandu-se la unul din cele doua ecrane gigant care aratau ce se petrece pe scena si celor care nu erau prea aproape de cantaret.
Ei bine, Mika a fost teribil de energizant, jucaus, glumet, cu o voce live incredibila....la fel cu cea de pe cd-uri. Cu energia unui copil de 10 ani, a dansat, a cantat, a sarit,  a glumit in romaneste (sincer, la faza asta precis ii soptea in casca cineva ce sa zica, dar oricum n-a contat) si a fost adorabil, vesel si jucaus din cap si pana in picioare. Nu mi s-a mai intamplat sa vad pe cineva atat de fericit sa fie pe scena si totuna cu publicul, care l-a acceptat fara rezerve si cu mare bucurie. Iar noi publicul, am tipat, am dansat, am cantat cuvant cu cuvant dupa el si am batut din palme si din picioare ca niste copii ce deveniseram. Si partea grozava a fost ca totul a fost frumos de la inceput si pana la sfarsit, fara nici un incident de nici un fel. Iar la sfarsit nu puteau lipsi bineinteles artificiile. Bravo organizatorilor!

Totul a inceput cu Relax Take it Easy


Si s-a tinut tot asa...







Camera mea din pacate codeaza foarte ciudat fimarile, ca 1gb de memorie inregistreza doar 14 minute asa ca am facut mai mult poze pe care mai bine de jumatate a trebuit sa le sterg pentru ca erau cam cetoase, eu trebuind sa tin mainile mai mult in sus ca sa pot filma sau poza ceva.





























A fost o zi foarte fericita pentru mine... cu toate cele doua ore pe care le-am facut apoi pana acasa (pe care in mod normal le-as fi facut in maxim 15 minute). Traficul a fost bineinteles dat peste cap la maxim.

8 comentarii:

gigi spunea...

Am vrut si eu sa vin dar din pacate nu ma reusit sa ajung....acum imi pare si mai rau ca nu ma ajuns

Claudia spunea...

lasa florin, ca o sa mai fie si alte ocazii. din cate am inteles i-a placut la noi si modul cum a fost primit de public.

Unknown spunea...

Am fost si eu prezenta la acest concert ! Atmosfera a fost minunata !

Claudia spunea...

sindy, bine ai venit.
mai ales daca erai si in fata... :)

C.T spunea...

Foarte frumoase foto. cred ca va-ti distrat pe cinste ..

gigi spunea...

Am facul ala cu gigi contra :) in sfarsit :)

Arisa. spunea...

bunaa ziua doamna Anca >:D< joi,pe 12,plec si eu la mare ,in Mamaia.Poate ne vom intalni pe la vreun mall prin constanta :-?? daca imi dati un nr de telefon,desigur. ce mai faceti ?>:D< baietii ce fac?

Claudia spunea...

arisa, ma bucur tare mult. ti-am trimis pe mess numarul de telefon. te pup