miercuri, 21 iulie 2010

Winnie The Pooh

In ultima vreme am capatat noi pitpalaci. Cum vine ziua lui A cel mic, care sta foarte comod in brate la bunela lui de la tara

m-am hotarat ca prea mult timp am facut niste torturi groaznic de urate, asa ca am invatat sa fac pasta de zahar, care arata super pe orice tort. Dupa care m-am apucat sa invat sa fac Winnie Ursuletul din pasta de zahar ca sa-l pun pe tort, pentru ca este personajul preferat din toate filmele posibile, al lui A cel mic. Cand este trist, bolnav sau doar prost dispus, Winnie este singurul care-i ridica norii negri care-l apasa.
Nu sunt foarte multumita de rezultat dar cum sunt in faza de teste eu zic ca rezultatul final va fi satisfacator.

Bineinteles ca m-a lovit talentul sa fac si cativa trandafiri, pe care i-am stricat ulterior, pentru ca mi se pare groaznic portocaliul pus pe un trandafir.

marți, 6 iulie 2010

The Opus

Asta este pentru cei care au inteles postarea anterioara si le-a si placut. "The Opus" este continuarea documentarului "The Secret". Oricum este la fel de interesant si-l recomand. Putin peste o ora nu este chiar asa de mult...


The Secret

Cine e curios sa vada ce si cum despre documentarul asta, nu are nimica de pierdut. Mai mult nu am ce sa spun decat ca este foarte interesant, bineinteles cine are rabdare sa-l urmareasca pe tot. Avertizez ca tine o ora jumate...

duminică, 4 iulie 2010

180 Grade

Gloria Stuart, actrita din Titanic care o interpreteaza pe Rose batrana, a implinit astazi 100 de ani. Am revazut filmul si ma minunam de cat de frumoasa poate sa fie totusi si asa batrana. Asa ca m-am intrebat cum o fi aratat tanara. Ei bine curiozitatea mi-a fost satisfacuta. Intradevar a aratat bine, in poza postata mai jos are 25 de ani.



In poza urmatoare are 97 de ani si nu ma pot opri sa nu remarc cum isi bate joc soarta de noi, schimbandu-ne invelisul, desi interiorul ramane acelasi.



Oricum, m-a deprimat toata chestia. Am ajuns la concluzia ca nu ma voi resemna niciodata cu schimbarea invelisurilor. Mi se pare bataie de joc si nu stiu pe cine sa iau de urechi pentru asta...

Bancuri cu ardeleni

Bineinteles primite pe mail dar asta nu inseamna ca-s mai putin amuzante... Si cum vreo 25% de sange de ardelean am si eu in vene, concluzia ar fi ca ardelenii stiu sa tina la gluma si nu sunt suparaciosi. Ar fi prea mare deranjul.

Nevasta unui ardelean vrea să dea divorţ. Ajunşi în faţa judecătorului, ea spune:
- De 10 ani sîntem căsătoriţi şi încă nu am făcut dragoste!
Judecătorul, mirat, îl întreabă pe ardelean:
- Bă, tu ori nu vrei, ori nu poţi, ori nu ştii?
Ardeleanul răspunde:
- De putut, pot; de vrut, vreau, şi de ştiut, ştiu; dar nu văd de ce atîta grabă

De ce înmoaie ardelenii pîinea în zeamă? Ca să nu caşte gura de două ori.


Doi ardeleni intră într-un bar. Ion îl întreabă pe Vasile:
- No, mă, ce eşti aşa de supărat?
- Apăi abia aştept să ajung acasă şi să rup chiloţii muierii.
- D-apăi ce ai, mă, cu chiloţii femeii?
- Apăi mă aşa mă strîng că de-abia pot mere cu ei pe stradă…


De ce sunt ungurii vecini cu ardelenii? Că aşa le trebuie.


De ce sunt ardelenii ca telefoanele publice? Pentru că trebuie să le dai un pumn ca să le pice fisa…


Un ardelean vine acasă mai devreme de la cîmp şi aude zgomote în dormitor. Se duce în fugă şi-şi găseşte nevasta dezbrăcată complet, întinsă pe pat, transpirată şi gîfîind...
- Ce-i, mă nevastă, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul dă să fugă afară să cheme pe doctor, cînd copilul lui de 4 ani zice:
- Tată, tată, unchiu' Gheorghe este sub pat în pielea goală...
Ardeleanul fuge înapoi, ridică pătura şi-l vede pe Gheorghe sub pat dezbrăcat şi zice:
- Păi bine, mă nenorocitule, nevastă-mea moare de inimă şi tu umbli ca un bezmetic prin casă în pielea goală de-mi sperii copilul…

vineri, 2 iulie 2010

Whizbang

Whizbang-ul este un deplumator de pui. Pana acum 5 zile nu stiam nici unul din aceste doua cuvinte. Dar cum prietenul meu Viorel s-a declarat oripilat de videoclip m-am hotarat sa pun un anunt mare inainte de a-l viziona cineva. Mai ales ca totusi si eu am fost avertizata de sotul meu, ca imaginile pot fi socante. Probabil ca acuma are o cu totul alta parere despre mine.
Deci... DACA ESTI O PERSOANA IMPRESIONABILA CARE SE INGROZESTE USOR SI MAI ESTI SI SLABA DE INIMA, ACEST VIDEOCLIP NU ESTE PENTRU TINE.
Dar acest videoclip ar putea fi pentru persoane care mananca pui, deoarece mai rau decat sa mananci un pui nu poate fi urmarirea acestui videoclip. Sincer mie nu mi s-a parut asa de oripilant. Mai oripilant mi s-ar parea sa jumulesti un pui manual, asta daca tot este sa ma oripileze ceva. Oricum, acuma sunt ferm convinsa ca puii de la magazin pe care toata lumea ii cumpara, asa sunt curatati.
Deci, cui doreste, vizionare placuta.


Personal am vizionat pe YOUTUBE zeci de astfel de filmulete, deoarece am 100 de pui care probabil vor trebui taiati la un moment dat si vreau sa-mi fac viata, sau a mamei mele, mai usoara. Si dupa ce vizionezi atatea Whizbang-uri, te intaresti serios, ca si cum te-ai duce in armata, presupun. Asa ca daca vrea cineva sa stie cum se face HOMEMADE asa ceva, videoclipul urmator despre asta este.

joi, 1 iulie 2010

S.A.D.V.A

S.A.D.V.A. (Sindromul Atentiei Deficitare la Vârsta Avansata)

Sunt alaturi de toti cei care au trecut de 40 de ani, iar cei care înca n-au trecut sa nu râda si sa aiba speranta ca într-o buna zi vor ajunge acolo!
Cei care au trecut deja de 40 sau au aceleasi simptome sunt anuntati ca s-a descoperit diagnosticul acestei boli: S.A.D.V.A (Sindromul Atentiei Deficitare la Vârsta Avansata)

Pentru a întelege mai bine:

1. Am hotarât ieri sa spal masina: am luat cheile si am pornit spre garaj, moment în care tocmai am vazut corespondenta pe masa.
2. Bun, o sa merg sa spal masina, dar mai întâi sa arunc o privire, poate ca e ceva urgent.
3. Am pus cheile masinii pe birou, lânga scrisori, si aruncându-mi ochii am vazut a erau câteva facturi de plata si multa publicitate inutila, drept care am hotârât s-o arunc, dar am vazut ca gunoiul era plin.
4. M-am gândit ca-i mai bine sa-l golesc întâi. Am pus facturile pe birou, dar mi-am dat seama ca ar fi mai întelept înainte de orice sa merg la bancomatul de lânga casa si sa platesc facturile.
5. Am lasat gunoiul jos, am luat facturile si m-am îndreptat spre usa.
6. Unde sa fie cardul de bancomat? Ah, în buzunarul hainei pe care am avut-o ieri pe mine!
7. Trecând pe lânga masa, dau cu ochii de berea pe care tocmai o beam. Ma duc dupa card dar mai întâi o sa pun berea asta la frigider.
8. În drum spre bucatarie constat ca plantele au un aer cam ofilit; ar fi sa le ud.
9. Pun berea pe masa din bucatarie, când Ia te uita, dau de ochelari! Îi cautam de câteva ore. Sa-i pun bine repede!
10. Iau un vas cu apa si dau sa ma duc spre sufragerie.
11. Au uitat telecomanda televizorului aici. Deseara, când o sa vrem sa dam drumul la Tv. nimeni n-o sa-si aduca aminte s-o caute la bucatarie. Mai bine s-o duc imediat în sufragerie. 12. Pun ochelarii pe masa si iau telecomanda.
13. Pun apa la planta si vars pe parchet. Las telecomanda pe sofa si merg sa iau o cârpa sa sterg pe jos.
14. Trecând prin hol ma gândesc ca ar trebui sa schimb rama unui tablou.
15. Merg mai departe dar nu mai stiu ce ma duceam sa fac!!!
16. Ah! Ochelarii Nu! Mai întâi cârpa! O iau.
17. Dar dau cu ochii de cosul de gunoi plin.
18. La sfârsitul zilei: masina e tot nespalata,facturile nu le-am platit, berea s-a trezit pe masa, la planta am pus doua picaturi de apa, nu stiu unde este cardul, nici ochelarii, nici cheile masinii!
19. Când încerc sa înteleg de ce n-am facut nimic astazi, ramâm ca traznit pentru ca stiu c-am fost ocupat toata ziua!
20. Îmi dau seama ca e grav si ca trebuie sa merg la medic, dar mai întâi cred c-o sa ma uit pe restul corespondentei.


Acest post l-am primit pe mail de la o buna prietena care si-a dat seama ca ma caracterizeaza si ca ma indrept veriginos spre acest sindrom. Am senzatia ca am ajuns.
Erata: a se inlocui berea cu un pahar cu lichior dulce, nu conteaza...